Het team

 

Dr. Mark Viaene is afkomstig uit Leuven, waar hij ook zijn studies geneeskunde voltooide. Hij trok voor 2 jaar naar Bolivië om er ontwikkelingswerk te doen. Hij werkte 15 jaar (tot 2005) als part-time wetenschappelijk medewerker (kanker)preventie. Hij is gehuwd, heeft 3 kinderen en ondertussen ook al 7 kleinkinderen.

 

 

 

 

Dr. Catherine Politis groeide op in Genk. Na het middelbaar ging ze geneeskunde studeren in Leuven. Tijdens haar studies deed ze ook een ontwikkelingshulpstage in Suriname. In 2011 studeerde ze af als algemeen arts en deed haar HAIO-opleiding tot huisarts hier in de praktijk.  Nadien besloot ze om definitief te blijven. Ze is getrouwd en mama van een Hannah en Isaak.

 

 

 

Dr. Ben Vanleeuw is afkomstig uit Herk-De-Stad. Hij trok tijdens zijn studies geneeskunde naar Paraguay voor een stage in de kindergeneeskunde en gynaecologie. Hij deed zijn HAIO-opleiding tot huisarts in deze praktijk en besloot nadien om bij ons te blijven. Zijn interesses liggen verder ook nog in de sportgeneeskunde, waarvoor hij een bijkomende opleiding deed aan de KU Leuven. Hij is papa van een zoontje Louis.

 

Op 1 oktober is Dr. Lauren Oosterbos gestart in onze praktijk.  Ze is afgestudeerd basisarts en heeft zich al 2 jaar gespecialiseerd in de huisartsgeneeskunde. Haar 3e en laatste jaar zal ze in onze praktijk afronden.

 

 

 

Onze praktijk is officieel erkend door de Federale OverheidsDienst van Volksgezondheid én is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor HuisartsenOpleiding (ICHO) als opleidingspraktijk.  De huisarts-in-opleiding (haio) is dus een gediplomeerd arts die zich drie jaar specialiseert in de huisartsgeneeskunde.

Als opleidingspraktijk worden wij voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidings- technieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een haio betekent dan ook een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van onze praktijk.

De haio is betrokken bij alle activiteiten van deze praktijk en overlegt dagelijks met ons. Op deze manier blijft je huisarts op de hoogte van je situatie.

Lore werkte als verpleegkundige op de afdeling inwendige ziekten in het Sint-Franciscusziekenhuis. Nu versterkt zij ons team als praktijkassistente, waarbij ze zowel het secretariaat als ook verpleegkundige taken op zich neemt (zoals vb bloedafnames, ECG’s, spirometries, vaccinaties).

 

 

 

 

 

 

Fany, afkomstig uit Eversel, komt vanaf 1 mei 2023 ons secretariaat ondersteunen. Zij zal afspraken voor je maken en je verder helpen met administratieve vragen.

We heten haar van harte welkom en wensen haar een boeiende carrière toe in onze praktijk.